Praktijkopleider van het Jaar

PERSBERICHT.

Den Bosch – 27-11-2016

Meestergoudsmid René van Tol wint “Praktijkopleider van het Jaar 2016”.

De MBO Raad en SBB zetten op het Uitblinkersgala het beroepsonderwijs in de schijnwerpers door deze drie prijzen uit te reiken. Het beste leerbedrijf, de beste praktijkopleider en de Landelijke Uitblinker 2016 zijn gekozen door vakjury’s met vertegenwoordigers uit onderwijs, bedrijfsleven én studenten.

Met het Uitblinkersgala laten het MBO en het bedrijfsleven zien dat er talent is in overvloed en het MBO een vorm van onderwijs is waar Nederland trots op mag zijn.

Juwelenontwerper en meestergoudsmid René van Tol van Van Tol & Breet uit ’s-Hertogenbosch is gekozen tot de beste praktijkopleider van 2016.

Minister Jet Bussemaker van OCW, Ton Heerts van de MBO Raad en SBB en Michaël van Straalen van MKB-Nederland en SBB maakten dit op 24 november bekend tijdens het Uitblinkersgala 2016.

Juwelenontwerper en meestergoudsmid René van Tol van Van Tol & Breet uit ’s-Hertogenbosch geeft studenten vertrouwen en deelt zijn trotse gevoel over hen ook met klanten en opdrachtgevers.

“Als Meester ben je verplicht je kennis te delen met de volgende generaties vakmensen. Het zorgt voor continuiteit van je ambacht.”

“Door het delen van je kennis kan je iemands leven veranderen, het geeft perspectief op een goede toekomst”.

René van Tol nam in 2010 het initiatief tot het op richten van het Nederlands Gilde van Goudsmeden. Het Gilde maakt het verschil tussen goudsmeden en Meestergoudsmeden en geeft daarmee het excellente vakmanschap weer aanzien. Bovendien werkt hij aan de oprichting van de Van Tol & Breet-Academy, om kennis langdurig te borgen en te zorgen dat ook de nieuwe generatie vakmensen een mooie toekomst kan opbouwen.


(geplaatst: 28-Nov-2016)

Verklaring van de herkomst van goud en diamant.
Verklaring van de herkomst van go...
Praktijkopleider van het Jaar
PERSBERICHT. ...
Polijst workshop door Stephen Goldsmith MNGG FIPG
Polijst workshop door Stephen Gol...
Lezing Vakmanschap.
Lezing over Vakmanschap tijdens d...
the Institute of Professional Goldsmiths.
...

Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing

 


Altijd al willen weten wat karaat, een facet of diamanteren is? Zoek het op in onze woordenlijst!

   
Bezoek de website van Verhaeg Webdesign & Webdevelopment 's-Hertogenbosch Stuur een e-mail naar Van Tol & Breet