Collecties

VanTol & Breet werken met vier verschillende collecties, In iedere collectie komt een duidelijke stijl tot uitdrukking. Als ontwerpers en goudsmeden hebben wij bewust er voor gekozen geen horloges te gaan verkopen.

the Classic Collection.

Witgouden ring met diamant en een uitzonderlijke blauwe saffier.

Deze collectie is de basis van alles. Veel diamant en de klassieke edelstenen zoals saffier, smaragd en robijn. Solitairs, alliance ringen en entourage ringen in geel- en witgoud horen in deze collectie thuis.

the Tandi Collection.

Impi-hanger van rood- en geelgoud en gezet met maansteen

Afrika, de geur, de kleur en de textuur van het landschap komen terug in de sieraden uit de Tandi Collectie. Kijk naar de stenen, kijk in de stenen en voel de verbinding met de aarde. De textuur van het goud is nooit hetzelfde door de techniek en het proces dat wij gebruiken. Ieder sieraad uit de Tandi Collectie is uniek in kleur en textuur en handgemaakt in ons atelier.

Tandi, “the Loved One” in Zulu, is onze verbintenis met het continent waar wij een belangrijk deel van ons leven hebben doorgebracht.

Roma Locuta Est.

18 karaat geelgouden hanger met RAW diamant en Tahitiparel

Roma Locuta Est of “Rome heeft gesproken” is een collectie sieraden met Romeinse invloeden. Na een vakantie in Rome was er genoeg inspiratie om een Romeinse collectie te gaan ontwerpen. De Romeinse combinatie van ruwheid en schoonheid komt terug in de gebruikte stenen en de textuur van het metaal. Kleur en textuur zijn de kenmerken van onze Roma Locuta Est collectie.

the Pearl Collection.

Bij VanTol & Breet is veel kennis beschikbaar over parels en dat komt tot

18 karaat geelgouden broche met Zuidzeeparel en Zoetwaterparels

uitdrukking in de collectie. Veel combinaties in de colliers worden zelf ontworpen en samengesteld. Voor meer informatie over de verschillende soorten parels klik hier. Wij knopen en rijgen zelf en geven u uitgebreid advies over het onderhoud van uw parelcollier.

Speciale projecten.

Soms krijgen wij een verzoek om iets niet alledaags te maken. En dat is altijd leuk. We denken graag mee met de klant en komen altijd wel met een mooie oplossing voor de speciale wensen.

%d bloggers liken dit: